Tarieven Praktijk voor Hondengedrag

Heb je behoefte aan advies over het gedrag van je hond? Wil jij zijn probleemgedrag veranderen met behulp van een ervaren gedragstherapeut voor honden?

Praktijk voor Hondengedrag biedt verschillende opties aan. De bijbehorende tarieven vind je hieronder.

Hondengedragstherapie: je geld meer dan waard!

Als gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut trek ik veel tijd uit om je hond uitgebreid te observeren en jou de nodige vragen te stellen over het gedrag van de hond en jullie interactie. Op basis van het eerste consult stel ik een plan van aanpak op en bepaal ik of en hoeveel vervolgafspraken nodig zijn. Je kunt altijd bij me terecht met vragen en tussentijds houden we contact over de voortgang van het traject en de sprongen vooruit die jouw hond maakt. Lees meer over mijn werkwijze of neem vrijblijvend contact op voor persoonlijke informatie.

Tarieven Praktijk voor Hondengedrag
  • Tarieven
  • Intake gedragstherapie inclusief praktisch plan van aanpak per mail € 175,- *
  • Vervolgconsult gedragstherapie € 85,- per uur *
  • Individuele puppybegeleiding € 85,- per les/uur *
  • Telefonisch consult € 15,- (per 15 minuten)

* Bovenstaande tarieven gelden voor consulten op de praktijk in Soest. Maak je liever gebruik van een consult aan huis dan betaal je € 20,- per afspraak extra wanneer je tot maximaal 25 km woont vanaf postcode 3761 XZ. Woon je tussen de 25 en 35 km vanaf postcode 3761 XZ dan betaal je € 25,- extra per afspraak. Woon je in Soest? Dan betaal je geen extra kosten voor een consult aan huis. Consulten aan huis zijn helaas niet mogelijk wanneer je verder dan 35 km woont vanaf postcode 3761 XZ.