Herplaatsing hond

Soms is het niet anders: een hond blijkt niet op zijn plek te zijn bij jou in huis. Daar kunnen heel veel verschillende redenen voor zijn, zoals een scheiding, ziekte, een gedragsprobleem of een mismatch tussen hond en eigenaar. Een hond neem je natuurlijk niet voor even, maar in sommige gevallen is het beter om afstand van elkaar te doen en na te denken over herplaatsing van de hond. Praktijk voor Hondengedrag uit Utrecht helpt je hierbij door herplaatsingsbemiddeling.

Een passend nieuw thuis

Als je besluit dat het beter is om een plek te vinden die beter bij je hond past, wil je natuurlijk een zo goed mogelijk nieuw baasje voor hem vinden. Herplaatsing van honden is dan ook een nauwkeurig proces. Als je een geschikte plek voor de hond wilt vinden, is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de behoeften van de hond en met welke (karakter) eigenschappen van de hond er rekening gehouden moet worden. Een profielschets van je hond helpt je om gericht te zoeken naar een passend nieuw thuis.

Herplaatsing honden via Praktijk voor Hondengedrag

Herplaatsing hond is voor jou als baasje al lastig genoeg, je neemt afscheid van de hond die je dacht voor lange tijd bij je te hebben. Daarnaast is het ook nog eens niet gemakkelijk om goed te bepalen wat de hond nodig heeft. Wil je hulp bij het herplaatsen van je hond? Of ben je op zoek naar een herplaatser? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor advies en informatie.